Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Nieuwe TV-Spot

Heeft u onze nieuwe commercial al gezien?

Vandaag is onze nieuwe TV-commercial voor het eerst te zien geweest. En we zijn er best een beetje trots op! Natuurlijk kent u ons nog van de legendarische TV-spotjes met Rients Gratama en Feije Spoelstra, maar nu is er een nieuwe commercial uit, waarin we het net even over een andere boeg gooien.

Dat onze kunststof producten van uitstekende kwaliteit zijn en enorm gebruiksvriendelijk zijn, hoeven we u namelijk niet meer te vertellen. U heeft al gehoord dat u niet meer in weer en wind hoeft te gaan schilderen na aanschaf van kunststof producten. Maar wist u ook al waarom u voor Jansma Burdaard zou moeten kiezen? U ziet het in onze nieuwste commercial, maar we zullen het alvast voor u verklappen: productie en montage in eigen beheer. U heeft dus maar met één partij te maken die het gehele traject voor u uit handen neemt. En dat zijn natuurlijk slechts enkele van de vele voordelen van Jansma Burdaard! Houd de regionale radio- en televisiezenders in Fryslân, Groningen en Drenthe in de gaten om het spotje niet te missen! Bent u nu al nieuwsgierig geworden? Bekijk hem dan snel hieronder:

Commercial in het Fries

Commercial in het Nederlands

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken