Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Nieuwe bestelbussen Jansma Burdaard

Onlangs hebben wij onderstaande nieuwe bedrijfsbussen in gebruik genomen. Het gaat om drie Fiats Ducato bestel. De bestelbussen zijn geleverd door Auto Service Burdaard, de bestickering werd uitgevoerd door DSL uit Dokkum. Toenemende drukte maakte de aanschaf noodzakelijk. De nieuwe auto’s zijn voorzien van alle moderne snufjes en zodanig toegerust dat er op zeer efficiënte wijze kan worden vervoerd. Het wagenpark bestaat nu uit tien bedrijfswagens en vier personenauto’s.

De aanschaf van nieuwe auto’s staat niet op zichzelf. Om aan de groeiende vraag naar kozijnen, dakkapellen en deuren te kunnen blijven voldoen, heeft Jansma Burdaard de afgelopen tijd fors geïnvesteerd. Zo werd er vorig jaar een meer-assige CNC machine aangeschaft waarmee veel sneller technische bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Door voortdurend te innoveren, denkt het bedrijf haar leidende marktpositie in Noord-Nederland te kunnen behouden. Jansma Burdaard werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit en geeft tien jaar volledige garantie op alle producten. Er wordt gewerkt met eigen, vakbekwame monteurs met hart voor hun vak. Voor meer informatie kunt u de showroom bezoeken of een afspraak maken met een van de adviseurs.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken