Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen met top isolatie

Bespaar flink op uw energie- en onderhoudskosten!

Heeft u dat gevoel ook vaak in de koude winterperiode? Even lekker onderuit gezakt op de bank en na verloop van tijd voelt het steeds kouder en onbehaaglijker? Dit wijst erop dat uw huis niet goed geïsoleerd is. Natuurlijk kunt u de thermostaat een paar graden omhoog schroeven, maar dan wordt u nadien onaangenaam verrast door de eindafrekening van uw energiebedrijf.

U kunt ook kiezen voor Jansma Burdaard! Regelmatig horen wij van klanten, dat het zo behaaglijk in huis is geworden met onze kunststof kozijnen en deuren. En dat is niet verwonderlijk, want onze producten bezitten optimale isolerende eigenschappen. Samen met het hoogrendementsglas houdt u de kou buiten en de warmte binnen! Naast forse besparingen op uw energierekening en onderhoudskosten zit u er dus ook nog eens warmpjes bij.

Nog deze winter genieten van dat extra wooncomfort? Vul dan online het formulier in of bel ons vandaag nog voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken