Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Jansma Burdaard neemt nieuwe freesmachine in gebruik

Om aan de groeiende vraag naar kunststof kozijnen met rechte, houtlook verbindingen te kunnen voldoen, heeft Jansma Burdaard onlangs fors geïnvesteerd. Er is een geavanceerde Kruba Italmac 3 assige freesmachine geplaatst met 12 koppige gereedschapswisselaggregaat, waarmee nog sneller en nauwkeuriger technische bewerkingen worden uitgevoerd. Door deze investering kunnen wij snel en efficiënt inspelen op de marktvraag en de kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen.

nieuwe freesmachine kunststof kozijnen

Jansma Burdaard heeft 28 jaar ervaring op het gebied van de productie en montage van kunststof kozijnen, dakkapellen, deuren en schuifpuien. Door voortdurend te innoveren hebben wij een leidende marktpositie in Noord-Nederland opgebouwd.

Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit en geven tien jaar volledige garantie op alle producten. Onze kunststof kozijnen zijn oerdegelijk, hebben een fraaie nerfstructuur en zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Ook de montage is in vertrouwde handen dankzij onze goed opgeleide, vakbekwame monteurs.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken