Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Een boppeslach in dakkapellen

Jansma Burdaard levert boppeslach aan Iseger en Scheepstra

Een paar weken geleden plaatste Jansma Burdaard een grote dakkapel op een woning aan de Tijnjedijk in Leeuwarden. Op het eerste oog niets bijzonders, want het plaatsen van dakkapellen is voor dit bedrijf dagelijkse kost. Toch was het deze keer meer dan een routineklus. Het betrof namelijk de woning van Manon Scheepstra en Daniël Iseger, grote namen in de kaatssport. Beiden spelen in de beste kaatsparturen en behaalden vele successen. Ze worden getraind door Peter Tolsma, eveneens een bekende verschijning in de Friese kaatswereld. Zo is hij sinds 2013 trainer van de heren hoofdklassers van Puur Passie. In het dagelijks leven is Tolsma operationeel manager bij Jansma Burdaard, de bekende producent van kunststof kozijnen en dakkapellen. Ook deze baan beschouwt hij als het bedrijven van topsport. ‘De beste willen zijn, dat zit in je. Dat geldt zowel voor de sport als het bedrijf waar je voor werkt. Zoals de ware sportbeoefenaar er altijd naar streeft de ultieme prestatie te leveren, zo gaan we als bedrijf iedere dag de uitdaging aan om het beste kunststof product te maken’, aldus Tolsma.

Jansma Burdaard draagt de sport een warm hart toe en sponsort daarom meerdere sportverenigingen in Friesland. Als Fries bedrijf ondersteunt het ook de kaatssport, een typisch Friese sport. Sinds vorig jaar heeft het bedrijf zijn naam verbonden aan de kaatssport door sponsor te worden van de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB). Bij de bond zijn 124 kaatsverenigingen aangesloten, met in totaal ongeveer 15.000 leden.

Meer weten over dakkapellen?

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden? Lees er alles over op de pagina dakkapellen, bezoek onze showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken