Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Windveren van kunststof: de voordelen ten opzichte van hout

Uw (pannen)dak wilt u uiteraard goed beschermen tegen regen, wind en sneeuw, want het is niet de bedoeling dat de dakpannen er bij een flinke zucht wind afwaaien. Al sinds jaar en dag worden hier houten windveren voor gebruikt. Windveren van kunststof winnen echter steeds meer terrein, omdat meer en meer mensen de voordelen van kunststof zien. Wanneer uw houten windveren nodig aan vervanging toe zijn of wanneer u nu al van de voordelen van kunststof wilt profiteren, verdiep u dan zeker eens in de vele mogelijkheden van kunststof windveren!

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot houten windveren hoeft kunststof nooit geverfd te hoeven. U hoeft dus niet om de zoveel jaar op een ladder of steiger te klimmen om de windveren (vaak juist het hoogste punt van uw huis!) te schilderen en er hoeft ook geen schilder aan te pas te komen. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar zeker ook geld. Het enige dat u af en toe moet doen, is ze een keer schoonmaken. Doe dat bijvoorbeeld tegelijkertijd met het wassen van de ramen en u bent in één keer klaar!

Duurzaam

Windveren van kunststof gaan jarenlang mee! Ze zijn namelijk ongevoelig voor weersinvloeden, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat ze gaan rotten. Kunststof windveren hoeft u daarom maar één keer aan te schaffen en te laten monteren om er vervolgens vele jaren profijt van te hebben.

Ruime keuze

U verwacht misschien dat u bij windveren van kunststof veel minder keuze heeft dan bij houten windveren, maar niets is minder waar. Kunststof windveren zijn in allerlei breedtes, lengtes en kleuren verkrijgbaar. Wit en creme in effen, zeer onderhoudsvriendelijk oppervlak, maar ook in alle kleuren met een nerfstructuur mogelijk. U kunt dus precies kiezen voor de uitstraling die u bij uw woning vindt passen. En omdat Jansma Burdaard alles in eigen beheer heeft, kunt u met een gerust hart al uw wensen aan ons doorgeven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Jansma Burdaard als het om windveren van kunststof gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Samen met u gaan we graag op zoek naar een passende oplossing!

Op zoek naar kunststof deuren in Friesland? Wij zijn als specialist gevestigd in Friesland, maar leveren en plaatsen door heel Nederland. Ook voor een dakkapel van kunststof en kunststof kozijnen laten plaatsen bent u hier aan het juiste adres. Vraag nu een offerte of een gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken