Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

De vele voordelen van kunststof deuren

Uw voordeur is het allereerste dat mensen zien wanneer ze uw huis of bedrijf bezoeken. Het is dan ook erg belangrijk dat deze deur er representatief en verzorgd uitziet. In de stijl die bij de rest van uw pand aansluit, bijvoorbeeld modern of juist klassiek. En natuurlijk van een uitstekende kwaliteit, zodat u er de komende jaren geen omkijken meer naar heeft. Een kunststof deur biedt dan uitkomst. Kunststof heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van hout. We zetten de belangrijkste voordelen graag voor u op een rijtje.

Onderhoud deuren

Een houten deur moet u onderhouden. Om de zoveel jaar moet een houten deur geschilderd of gelakt worden. Een kunststof deur hoeft niet geschilderd te worden. Deze is kleurvast en rot niet. Dat scheelt u veel tijd en geld aan onderhoud. En het is beter voor het milieu.

Kuntstof deuren

Duurzaamheid

Een kunststof deur gaat bovendien vele malen langer mee en is bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Dat maakt ze zeer duurzaam en ze zijn ook nog eens 100% recyclebaar. Vervolgens dienen ze weer als grondstof voor nieuwe kunststof producten.

Isolatie

De aanschaf van een kunststof deur levert u zelfs indirect nog geld op. Een kunststof deur heeft namelijk een veel betere isolatie dan een houten deur. Daardoor bespaart u vele euro’s op uw energierekening. Warmte blijft niet alleen beter binnen, ook geluidsoverlast wordt tegengegaan. Ideaal voor bedrijven die veel lawaai maken of voor huizen die in een rumoerig gebied staan. Ook wanneer er nog enkel glas in uw deur zit, biedt een kunststof deur met modern isolatieglas een veel betere isolatie.

Een kunststof deur is daarnaast een stuk goedkoper in aanschaf dan een hardhouten deur. Kunststof deuren zijn in allerlei kleuren en materialen te verkrijgen, waardoor ze nog nauwelijks van houten deuren te onderscheiden zijn. Met houtnerf of andere detaillering en met verschillende profielen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo vindt u altijd een deur die bij u past.

Zeker met de winter in het vooruitzicht kan een kunststof deur een slimme investering zijn. U heeft geen last meer van kieren en tocht. Dat wordt een aangename winter!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken