Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Uw woning klaarmaken voor de zomer: 4 tips

Eindelijk staat de zomer weer voor de deur. Met nog een aantal flink koude dagen in februari en maart is het heerlijk dat de dagen weer langer duren en de zon weer wat harder schijnt. Maar ook al bent u al helemaal klaar voor de zomer, uw huis is dat misschien nog niet. Daarom geven we u graag 4 tips om ook uw huis zomerklaar te maken!

1 – Zonwering

Zomer betekent als het goed is ook meer zon. Een beetje zon is natuurlijk wel lekker maar als uw woning de hele dag in de felle zon staat en u veel raampartijen heeft, kan het aardig warm worden binnen. Dankzij goede zonwering houdt u de zon buiten op momenten dat deze het felst schijnt. U kunt zonwering plaatsen in de vorm van markiezen, shutters, knikarmschermen en uitvalschermen. Ook screens zijn erg handig. Wist u dat er zelfs screens bestaan die zich tussen de twee ramen van dubbel glas in bevinden? Het fijne aan dit type screens is dat ze nooit vies worden en niet kunnen beschadigen. U kunt ook voor binnenzonwering gaan in de vorm van verduisterende rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën.

2 – Horren

Zomer betekent vaak ook meer insecten. Door horren te plaatsen bij deuren en / of ramen houdt u ook vervelende insecten buiten. En als het ’s nachts nog erg broeierig is binnen, kunt u de ramen dankzij horren gewoon open laten staan als u slaapt.

3 – Frisse start

Het voorjaar leent zich er uitstekend voor om het huis weer eens grondig op te ruimen en te poetsen. Laat uw beddengoed weer eens luchten, was de hoezen van de bank een keer uit en gooi rondslingerende prullaria in opbergboxen.

4 – Veiligheid

Heeft u al vakantieplannen gemaakt? Zorg er dan voor dat uw huis goed voorbereid is op de vakantie door extra veiligheidsmaatregelen te nemen. Laat bijvoorbeeld een alarmsysteem plaatsen, een buitenlamp die automatisch aanspringt of dubbel glas met goed hang- en sluitwerk. Dankzij deze maatregelen kunt u met een gerust hart op vakantie gaan.

Nog een paar mooie bloemen op tafel en de zomer kan beginnen! Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld zonwering of dubbel glas, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken