Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Ook in de winter genieten van het buitenleven

In de winter is het heerlijk om naar buiten te kijken, naar het besneeuwde landschap, terwijl u zelf lekker binnen zit in een warm huis. Hoe kunt u nu in de winter nog meer genieten van het buitenleven? Met een schuifpui! En door voor een kunststof schuifpui te kiezen, zit u nog net even wat warmer omdat kunststof uitstekend isoleert en de warmte nog beter binnenhoudt.

Schuifpui

Een mooie schuifpui van glas zorgt ervoor dat buiten meer bij binnen betrokken wordt en andersom. In iedere afmeting, stijl en kleur te plaatsen en vederlicht en geruisloos te bedienen. De hoge isolatiewaarde van kunststof schuifpuien met HR++ glas zorgt voor een verlaging van uw energiekosten en nauwelijks onderhoud aan uw investering. In het winterzonnetje geniet u hier achter het glas van een kopje koffie en een krantje.

U krijgt al snel het idee midden in de tuin te zitten. Of het nu mooi of slecht weer is, u geniet vanachter uw schuifpui altijd optimaal. Bovendien krijgt u er flink wat extra licht voor terug. Een schuifpui is dan ook een investering die het geld zeker waard is. Tel daarbij op dat u met een kunststof schuifpui met HR++ glas geld bespaart op uw energierekening, omdat kunststof zo’n hoge isolatiewaarde heeft, en u kijkt niet raar op van de waardevermeerdering die een schuifpui oplevert voor uw huis.

De kwaliteiten van Jansma Burdaard

Bij Jansma Burdaard krijgt u altijd maatwerk. Van de bouwtekening en fundering tot de oplevering, we denken met u mee en verzorgen alle stappen van A tot Z. Van de productie tot de montage, alles doen we in eigen beheer. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op zowel de schuifpui zelf als op de montage en het hang- en sluitwerk. Laat u inspireren door de voorbeelden op onze website of breng een bezoek aan onze showroom voor nog meer inspiratie om uw huis en tuin één geheel te maken!

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken