Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen en rolluiken, wat is er mogelijk?

Het zonnetje schijnt, het is lekker lang licht, maar dat betekent ook dat het ’s avonds misschien nog licht is als u of uw kinderen naar bed gaan en dat het ’s ochtends ook alweer erg vroeg licht is in de slaapkamer. Als u daar gevoelig voor bent, kan het zomaar zo zijn dat u ’s morgens extra vroeg wakker wordt of ’s avonds niet in slaap kunt vallen. Rolluiken bieden dan uitkomst! Met de rolluiken dicht lijkt het altijd midden in de nacht, totaal verduisterd, waardoor u heerlijk kunt slapen. Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden als u kunststof kozijnen en rolluiken wilt combineren?

De voordelen van rolluiken op kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen en rolluiken zijn een ideale combinatie. Natuurlijk profiteert u van de voordelen die kunststof kozijnen van zichzelf al hebben, zoals een duurzaam en onderhoudsarm karakter, maar rolluiken op kunststof kozijnen bieden nog een aantal extra voordelen:

  • Uw kunststof kozijnen blijven langer mooi, omdat ze door de rolluiken beschermd worden tegen straatvuil.
  • Kunststof kozijnen waren al inbraakwerend, maar met rolluiken erop worden ze dat nog meer. Voor inbrekers is het een stuk moeilijker om binnen te komen. Dat geeft u een veilig gevoel als u even weg bent of op vakantie gaat!
  • Kou wordt nog beter buiten gehouden én warmte wordt binnen gehouden. U merkte het misschien al aan uw energierekening toen u kunststof kozijnen kreeg, maar met rolluiken erbij zal uw energierekening nog verder dalen. De isolatie is gewoonweg beter, doordat er een laagje stilstaande lucht blijft hangen tussen het rolluik en het raam. Andersom werkt het natuurlijk ook. In de zomer blijft het lekker koel binnen als u de rolluiken gesloten houdt.
  • Een rolluik kan geheel of gedeeltelijk gesloten worden, zodat u zelf de ideale mate van privacy kunt bepalen.

De mogelijkheden voor rolluiken op kunststof kozijnen

Wat zijn zoal de mogelijkheden voor rolluiken op kunststof kozijnen?

  • Inbouwrolluik: dit rolluik wordt als het ware in de muur ingebouwd. Het rolluik ligt bovenop het kozijn, de rest is nagenoeg onzichtbaar aanwezig. Er wordt een uitsparing boven het raam gemaakt waar de rolluikkast in past. Hier moet natuurlijk wel ruimte voor zijn. Een inbouwrolluik is niet alle gevallen toepasbaar.
  • Voorzetrolluik: de goedkoopste optie maar wel de meest zichtbare dit in vrijwel alle gevallen mogelijk om te plaatsen.

Daarnaast zijn er nog verschillende opties wat betreft kleur en kunt u een keuze maken uit met de hand of elektrisch bedienbare rolluiken.

U kunt ervoor kiezen om de rolluiken zelf op de kunststof kozijnen te plaatsen. Laat u het door een specialist doen, dan weet u zeker dat het vakkundig gebeurt en profiteert u van garantie op het rolluik en de plaatsing. Een rolluik kan door een specialist snel en vakkundig geplaatst worden, ook op hoogte. Het is het meest voordelig om de kunststof kozijnen en rolluiken tegelijkertijd te bestellen en laten plaatsen. Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor rolluiken op kunststof kozijnen door een specialist van Jansma Burdaard!

Wij zijn ook gespecialiseerd in kunststof deuren en dakkapellen van kunststof. Benieuwd naar de kosten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken