Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Hoe kunt u uw schuifpui beveiligen? Zo doet u dat!

Ondanks dat de schuifpuien van Jansma Burdaard uiterst solide zijn en voorzien zijn van extra (3-punts)vergrendeling, kan het geen kwaad uw schuifpui extra te beveiligen tegen inbraak, want schuifpuien zijn populair bij inbrekers.

Hoe kunt u uw schuifpui beveiligen? Om inbraak en schade aan uw mooie schuifpui te voorkomen, is het raadzaam gebruik te maken van speciale schuifpuibeveiliging. Wat zegt het Politiekeurmerk Veilig Wonen hierover?

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Inbraakwerend hang- en sluitwerk herkent u aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen / SKG** logo. Denk hierbij aan sloten met meerpuntsluiting, een voordeurspion en dievenklauwen. Voor uw eigen veiligheid kunt u uw (verouderde) sloten laten vervangen door sloten die dit keurmerk hebben, om zo voor extra beveiliging van uw schuifpui te zorgen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen adviseert daarnaast hoe u uw schuifpui kunt beveiligen met SKG-gekeurde sloten.

SKG-keurmerk

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Sloten die het SKG-keurmerk dragen, zijn intensief getest op sterkte en duurzaamheid. Pas als hang- en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, krijgt het sterren toegekend. Hoe meer sterren, hoe beter de inbraakwerendheid van het slot is.

De meest gebruikte cilinders zijn bijvoorbeeld SKG, deze zijn niet bestand tegen kerntrekken, een zeer populaire inbraakmethode. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) adviseert daarom om kerntrekbeveiligde cilinders met beveiligingsklasse SKG* te plaatsen, gemonteerd door een specialist. Deze zijn bestand tegen de meest actuele inbraakmethodes, waaronder kerntrekken, de Bulgaarse of Roemeense methode. Het aantal sterren geeft daarnaast aan hoeveel minuten een inbreker vertraagd wordt door het slot. Hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk verlaagt de kans op een inbraak met maar liefst meer dan 90%. Combineer uw SKG*** cilinders altijd met veiligheidsbeslag, zodat de beveiliging van uw schuifpui optimaal is.

Beveiliging schuifpui door Jansma Burdaard

Alle producten van Jansma Burdaard zijn inbraakwerend door solide hang- en sluitwerk, waar u bovendien 10 jaar garantie op krijgt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw schuifpui te beveiligen tegen inbraak. Schuifpuien moeten verplicht worden uitgevoerd met SKG** hang- en sluitwerk en voldoen hier bij Jansma Burdaard standaard aan.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken