Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

De kosten van kunststof kozijnen

De kosten van kunststof kozijnen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Op de vraag ‘Wat kosten kunststof kozijnen gemiddeld?’ is dan ook niet zo gemakkelijk een standaard antwoord te geven. Veel is afhankelijk van de kwaliteit, al kunt u er bij Jansma Burdaard uiteraard van uitgaan dat u de beste kwaliteit in huis haalt. U zult verbaasd zijn over onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, want de prijzen van kunststof kozijnen kunnen zelfs lager uitvallen dan die van traditionele hardhouten kozijnen.

Wat voor de kosten van kunststof kozijnen ook meetelt, is dat u er gemiddeld veel kosten mee bespaart! We noemen hieronder enkele kosten die u kunt besparen.

Lagere energierekening

Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde. Ze houden de warmte uitstekend binnen, zeker in combinatie met HR++ glas, en omdat er geen kans is op kieren hoeft u niet bang te zijn voor tocht. Doordat u minder hoeft te stoken, zal uw energierekening dalen. Kunststof kozijnen isoleren beter dan houten en aluminium kozijnen.

Minder onderhoudskosten

Kunststof kozijnen zijn nagenoeg onderhoudsarm. Schilderen is niet langer nodig waardoor terugkerende schilderskosten vervallen. Ze gaan bovendien zo’n 50 tot 75 jaar mee, zonder dat je ze al die tijd moet onderhouden. Bij kunststof kozijnen heeft houtrot geen kans. U krijgt daarnaast maar liefst 10 jaar volledige garantie op onze kozijnen en het hang- en sluitwerk, evenals op de montage. En dat alles voor een eerlijke prijs!

Subsidie op isolatiemaatregelen en energiebesparende maatregelen

De kosten voor kunststof kozijnen worden bovendien gedrukt doordat u mogelijk recht heeft op subsidie. Dankzij de landelijke subsidieregeling van de overheid heeft u, als u twee isolatiemaatregelen combineert, recht op een teruggave van zo’n 20% van de investering voor deze isolatiemaatregelen. Kiest u bijvoorbeeld naast het laten plaatsen van kunststof kozijnen voor het aanbrengen van dakisolatie, dan kunt u dus flink op de kosten besparen. De subsidie dient u aan te vragen voordat de kozijnen geplaatst worden.

Wilt u graag een antwoord op de vraag ‘Wat kosten kunststof kozijnen ongeveer?, in uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten komen graag bij u thuis kijken wat er mogelijk is en met welke kosten u ongeveer rekening moet houden. We kunnen direct een offerte op maat voor u maken zodat u weet waar u aan toe bent!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken