Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

De kosten van een (kunststof) schuifpui

We begrijpen heel goed dat u het plaatsen van een schuifpui overweegt. Een schuifpui zorgt er immers voor dat u veel meer licht binnenkrijgt en dat uw woonkamer of keuken er een heel stuk ruimer uitziet. ’s Zomers schuift u de pui gemakkelijk open, waarmee u binnen als het ware toch buiten zit. Maar in uw keuze wilt u vast ook de kosten om een schuifpui te plaatsen mee laten wegen. En waarom is het plaatsen van een kunststof schuifpui de kosten waard? We vertellen u er graag meer over.

Materiaal

Het materiaal van de schuifpui bepaalt grotendeels de kosten voor een nieuwe schuifpui. In de meeste gevallen is een kunststof schuifpui qua prijs de meest voordelige keuze. Het is echter niet alleen wat betreft prijs een slimme keuze, maar ook wat betreft materiaal. Kunststof is onderhoudsarm en isoleert uitstekend. Dus buiten dat de kosten voor een nieuwe schuifpui van kunststof zeer aantrekkelijk zijn, bespaart u ook nog eens bijkomende kosten met deze keuze. U hoeft de schuifpui namelijk niet eens in de zoveel tijd opnieuw te schilderen en uw energierekening zal dalen als u een kunststof schuifpui laat plaatsen of bijvoorbeeld een houten schuifpui door een kunststof schuifpui laat vervangen.

Ook uw keuze voor een type glas heeft invloed op de totale kosten, zeker omdat een schuifpui voor het grootste deel uit glas bestaat. Denk daarom goed na over uw keuze. Kwalitatief HR++ dubbel glas bijvoorbeeld zorgt er eveneens voor dat uw energiekosten dalen, omdat de isolatiewaarde hoog is. Een eventuele hogere investering verdient u daarmee in de toekomst terug. Bovendien zit u er dan behaaglijk bij! Let er wel op dat er veelal veiligheidsglas moet worden toegepast, conform het Bouwbesluit. Hiermee voorkomt u letsel bij u zelf of anderen omdat u hier niet doorheen kunt vallen. Veiligheidsglas is uiteraard ook in HR++ uitvoering mogelijk.

Grootte

Het klinkt als een open deur maar uiteraard is de grootte van de schuifpui ook van invloed op de prijs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2-delige, 3-delige of 4-delige schuifpui met breedtes variërend van 2 tot 6 meter of zelfs nog breder. Hoe groter, hoe duurder! Daarnaast is een hefschuifpui iets duurder dan een schuifpui met een kiepsysteem, maar kwalitatief wel een stuk beter.

Maatwerk

Aan maatwerk hangt natuurlijk een prijskaartje. Daar staat tegenover dat een maatwerk (kunststof) schuifpui helemaal naar wens geleverd kan worden. Met de perfecte afmetingen, in de kleur die u het mooiste vindt en altijd met maatwerk advies.

Kosten nieuwe schuifpui versus schuifpui vervangen

Als u een bestaande schuifpui laat vervangen, zullen de kosten lager zijn dan wanneer u een nieuwe schuifpui laat plaatsen. Deze kosten vallen een stuk lager uit omdat u geen tijd en geld kwijt bent aan onder andere het doorbreken van een muur, verplaatsen van radiatoren en aanpassingen aan het plafond en de vloer. U kunt er ook voor kiezen om de schuifpui zelf te plaatsen, en daarmee op (montage)kosten te besparen, maar bedenk u wel dat een schuifpui een enorm gevaarte is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten zullen dan voor u een maatwerk kunststof schuifpui prijs berekenen. Ontdek zelf dat de kosten voor een nieuwe schuifpui bijzonder betaalbaar kunnen zijn!

Bij Jansma Burdaard kunt u ook kunststof deuren en kunststof kozijnen laten plaatsen. Benieuwd geworden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of nodig onze adviseur bij u thuis langs voor een gratis adviesgesprek!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken