Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

5 redenen waarom u een serre als uitbouw zou willen

Een serre als uitbouw is iets wat op het verlanglijstje van veel mensen staat. Vaak zijn dit toekomstplannen. Zo wordt bij de aankoop van een nieuw huis veelvuldig genoemd dat het een mogelijkheid is om een deel van de tuin in te leveren en hier een mooie serre als uitbouw neer te zetten. Maar omdat dit een investering is die niet voor iedereen even gemakkelijk te bekostigen is, wordt dit in de meeste gevallen op de lange baan geschoven. Wij geven u graag 5 redenen waarom u toch nu al een serre zou kunnen overwegen.

Serre als uitbouw

1. Meer ruimte

De belangrijkste reden voor het uitbouwen van een serre is de extra ruimte die u hiermee creëert binnen. Deze extra ruimte kan bijvoorbeeld gebruikt worden als atelier of hobbyruimte, als speel- of leeskamer of om uw keuken te vergroten.

2. Meer licht

Met een serre van glas als uitbouw krijgt u veel meer licht binnen. Zeker wanneer uw inrichting en meubels donker zijn of wanneer er bij u veel licht weggenomen wordt door bijvoorbeeld bomen voor het huis, is een serre een echte aanwinst. Let er wel op dat er wat ramen open kunnen in de zomer, omdat een serre anders erg heet kan worden.

3. Vergunningsvrij

Voor het uitbouwen van een serre is, in tegenstelling tot een veranda, over het algemeen geen vergunning nodig, waardoor u sneller en voordeliger kunt bouwen.

4. Veel keuze

Er is enorm veel keuze in stijlen, kleuren en maten waardoor u de serre precies kunt laten bouwen in de stijl van de rest van uw huis of de stijl die u mooi vindt.

5.Verlengstuk van uw tuin

In Nederland is het vaker niet dan wel warm genoeg om in de tuin te zitten. Een serre geeft u de mogelijkheid volop van uw tuin te genieten, alsof u er midden in zit, terwijl u beschut bent tegen wind, regen en kou. Door in uw serre een mooie pui te plaatsen, kunt u nog meer een verbinding met uw tuin realiseren.

Serre verlengstuk tuin

We hopen dat u met bovengenoemde voordelen een weloverwogen besluit kunt nemen over het wel of niet op korte termijn uitbouwen van een serre. Natuurlijk mag u met vragen en voor extra informatie altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken